Βορίδης για το Προσφυγικό… πριν και μετά (Βίντεο)

Το προπαγανδιστικό προεκλογικό «πάρτι» της Νέας Δημοκρατίας για τη χειραγώγηση και την εξαπάτηση συνειδήσεων με στόχο την κάλπη αναδεικνύεται σε όλη του τη νοσηρότητα μετεκλογικά. Χαρακτηριστική περίπτωση αποτελεί ο Μάκης Βορίδης, νυν υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ο οποίος πριν τις εκλογές έβλεπε στο προσφυγικό ένα… σχέδιο «εκρίζωσης ταυτοτήτων», όπως έλεγε, «ένα εθνομηδενιστικό σχέδιο για να πληγεί η χώρα».

Τότε έλεγε: «Ήρθα ως περήφανος δεξιός να μιλήσω σε περήφανους δεξιούς. Προσέξτε τι σας λέω. Για να ενοποιήσουν ένα εθνομηδενστικό σχέδιο, ένα σχέδιο εκρίζωσης ταυτοτήτων – αποφάσισαν και εκτέλεσαν τις ανεξέλεγκτες λαθρομεταναστευτικές ροές από τις οποίες έχει πληγεί επλήγη πρωτίστως και κυρίως η Κως. Προφανώς δεν τους έγινε κατά λάθος δεν τους ξέφυγε… Δεν είναι ότι δεν μπορούσε να γίνει αλλιώς».

Τώρα, μιλώντας στον ΑΝΤ1, αναγκάζεται να παραδεχτεί την αλήθεια: «Προφανώς οι μεταναστευτικές πιέσεις, και το τι γίνεται στη Συρία δεν είναι θέμα ελληνικό, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία επ’ αυτού…».

https://twitter.com/JeronymoBoss/status/1191358751049224192?ref_src=twsrc%5Etfw

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί